Műsorvezetőink

vári Eszter Sára - énekművész, pedagógus

Énekművész
Már négyévesen megkezdte tanulmányait a kaposvári Liszt Ferenc Zeneiskolában, ezzel a komolyzenei pályát választva. 2000 szeptemberétől 12 évig volt a Magyar Állami Operaház szerződtetett operaénekese, koloratúr szoprán. Majd a kortárs zene, a koncertezés felé vette az irányt, és ez tart a mai napig is.
Jártas a kortárs zenében, jazz zenében. Spanyol zenei esteket is tartott, foglalkozik népzenével és egyházzenével is.

Pedagógus
Pátyon vezeti a Dédelgető Bölcsődét. Kokas Klára zenepedagógiai módszerével gyakorolja a mindennapi zenei nevelést, tart zenés foglalkozásokat. 

Jótékonysági koncerteken is részt vesz, többek között a Máltai Szeretetszolgálat idősotthonában és egyházi helyszíneken. 

Dr. Szécsi József - vallásfilozófus

A Keresztény-Zsidó Társaság főtitkára,
az Országos Rabbiképző - Zsidó Egyetem (OR-ZSE) professzora,
az Ősnyomtatvány-Antiqua-Kézirattár nagy ún. kurátora.

Világi hallgatóként teológiai doktori címet szerzett a Budapesti Római Katolikus Hittudományi Akadémián. Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen orientalisztikát és ókori keleti nyelveket tanult, majd az Országos Rabbiképző Intézet (az OR-ZSE elődje) nem hivatalos hallgatója volt, később az intézet főkönyvtárosa lett.

1991-ben kezdeményezte a Keresztény-Zsidó Társaság megalapítását, melynek ettől kezdve főtitkára, az ezen szervezeten belül működő Zsidó-Keresztény-Iszlám Vallástudományi Szabadegyetem igazgatója. Tagja a Magyar Keresztény-Zsidó Tanácsnak is. Több keresztény teológiai főiskolán tanított biblikus tantárgyakat, eközben az OR-ZSE egyetemi docense, a Baptista Teológiai Főiskola főiskolai megbízott tanszékvezetője, valamint a Zsigmond Király Főiskola tanára volt. Az OR-ZSE Ősnyomtatvány-Kézirat-Antiqua gyűjteményének vezetőjeként is tevékenykedett.

Szécsi József hazai és nemzetközi konferenciákon ad elő, folyamatosan publikál - a honlapján többet közzé is tett ezek közül -, tanulmánykötetei jelentek meg.

A vallásfilozófus sokoldalúságáról tanúskodik, hogy a médiában - több éven keresztül dolgozott vallási műsorokon a Duna Tv-ben - és a zenében is ért el sikereket.
A Fővárosi Operettszínházban, majd a Magyar Állami Operaház Kórusában énekelt, 1985-től 2011-ig a Magyar Nemzeti Énekkar énekkari művésze volt.